Алексей Петров беше доайен в някои бизнеси и в България, особено

...
Алексей Петров беше доайен в някои бизнеси и в България, особено
Коментари Харесай

Иван Савов: Убийството на Алексей Петров е по-скоро икономическо

Алексей Петров беше доайен в някои бизнеси и в България, изключително застраховането, и това би трябвало да се каже е най-силното му място. Надали някой от студентите му в Пловдивския университет му е имал зъб. Това разяснява в предаването " България, Европа и светът на фокус " на Радио " Фокус " криминалистът Иван Савов.

" Според мен по-скоро стопански биха могли да бъдат претекстовете. Но сигурно това е квалифицирано действие, сигурно е наблюдаван макар ограниченията, които  към този момент станаха публично притежание, че той е взимал всекидневно: Сменял  колите си, че до последно не е било ясно с кой от охранителите си ще се движи същия ден и така нататък, в последна сметка са открити неговите привички и е осъществено това действие. Мястото на осъществяване е такова, че в действителност причинителят, за жалост, се е отдръпнал много елементарно ", обърна внимание Савов.

Според криминалиста водещите политици спекулират: " А няма какво да се лъжем, господин Борисов би могъл да бъде един от хората, които да бъдат посочени като ползващи се от това, че господин Петров е погубен, и аз допускам, че ще станем очевидци на всякакви такива нападки, и за жалост за следващ път на ниско махленско равнище. Според мене в тази ситуация става въпрос за почистване на сметки, които са свързани напълно с действия, които нямат общо с политиката.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР